SDW | 500 leden bij SDW
17082
post-template-default,single,single-post,postid-17082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

500 leden bij SDW

Na een aantal zware jaren gaat het de Amsterdamse voetbalclub SDW voor de wind. Niet alleen heeft de club zijn 110de verjaardag gevierd. Ook het ledenaantal groeit gestaag. In slechts enkele jaren is het aantal leden bij SDW van 150 naar 500 leden gegroeid en dat mag gevierd worden.

Daisy Goei is het vijfhonderdste lid dat zich bij SDW heeft aangemeld. En daarom mocht zij in de herfstvakantie kosteloos meedoen aan de Voetbalbeweegdagen. Daar is ze ook meteen in het zonnetje gezet.

Meer dan voetbal

SDW is een actieve, vitale sportvereniging met een hart voor de buurt. Ze zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook voor de samenleving. De sportvereniging biedt een doorlopend sport- en activiteitenaanbod aan dat bijdraagt aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving. Een sportvereniging heeft een bijzondere maatschappelijke functie. Sporten verbindt immers mensen en bevordert een gezonde leefstijl.

Aanmelden

Verder is SDW een diverse heel club met veel jeugdteams waaronder inmiddels ook vier meidenteams. Kinderen van vijf jaar kunnen bij de mini’s terecht en elk lid heeft recht op twee keer trainen per week. Dat gebeurt zowel op gras als op het vorig jaar geopende kunstgrasveld met kurk. SDW werkt met een transparante wachtlijst en zorgt ervoor dat de nieuwe leden zo snel mogelijk in een team worden geplaatst.

Ben je nog geen lid maar wil je wel eens kijken of voetbal bij jou past? Wil je een maatschappelijk initiatief starten?

Meld je aan of kom gerust eens langs voor een proeftraining.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.