SDW | Huiswerkbegeleiding in een sportieve omgeving
16925
post-template-default,single,single-post,postid-16925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Huiswerkbegeleiding in een sportieve omgeving

Soms kunnen leerlingen wat extra begeleiding met hun schoolwerk gebruiken. Bij OVER West kun je leren leren. Leerlingen krijgen passende aandacht om beter te leren plannen, om de schoolprestaties te verbeteren en om meer zelfstandig te leren werken.

Al jarenlang heeft OVER West een goede reputatie als huiswerkinstituut: apart én in samenwerking met verschillende scholen. Vanaf maandag 11 september 2017 openen zij de deuren bij SDW.

De voordelen:

  • goede huiswerkbegeleiding wordt aangeboden tegen een laag tarief
  • onderwijs wordt gecombineerd met sport om prestaties te verbeteren
  • SDW biedt een veilige, groene en sportieve omgeving

Het doel: het aanbieden van huiswerkbegeleiding voor leerlingen in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar, ook als hun ouders minder financiële draagkracht hebben.

Bewegen en leren

Het is bewezen dat voldoende beweging je helpt om beter te leren. Sport heeft positieve effecten op je geheugen en hoe je denkt, je gedrag, je doorzettingsvermogen en je humeur. Met de faciliteiten van het sportpark Spieringhorn kunnen leren en bewegen gecombineerd worden.

SDW

SDW is een vereniging met een hart voor de buurt, een zogenaamde ‘Vitale Sportvereniging’, die bijdraagt aan het welzijn, onderwijs, gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving. Je hoeft dus geen lid te zijn van SDW om je in te kunnen schrijven voor de huiswerkbegeleiding.

Wanneer?

OVER West bij SDW is op maandag, dinsdag en donderdag open van 14.30 tot 18.30 uur. Er is geen maximale duur van de begeleiding op een dag.

Wat kost het?

Drie keer per week huiswerkbegeleiding voor 190 euro per maand.

Aanmelden en meer informatie

Bekijk hier de flyer voor meer informatie en meld je aan door dit aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar bennorewinkel@gmail.com.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.