SDW | Natuurgrasvelden dicht van 1 juni t/m 7 augustus
17884
post-template-default,single,single-post,postid-17884,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Natuurgrasvelden dicht van 1 juni t/m 7 augustus

Natuurgrasvelden dicht van 1 juni t/m 7 augustus

Natuurgrasvelden dicht van 1 juni t/m 7 augustus

Deze week is de gemeente begonnen met het onderhoud aan de natuurgrasvelden op ons Sportpark. Doordat de kwaliteit van de natuurgrasvelden de laatste jaren snel achteruit ging is besloten dit jaar op tijd te beginnen met het onderhoud.  Om de velden goed diep te beluchten zijn ze behandeld met een schudfrees en zullen ze worden ingezaaid.

Helaas betekent dat wel dat we vanaf 1 juni t/m 7 augustus de natuurgras velden niet mogen gebruiken. Dit is in lijn met de normale jaarlijkse sluitingstijden van het natuurgras.  Dit geld voor het hoofdveld, het trainingsveld en het kleine veld 3 achter de kantine. Het kunstgras veld blijft beschikbaar en mogen we gebruiken.

Dit betekent wel dat we creatief gaan kijken naar hoe we toch nog zo veel mogelijk teams kunnen laten trainen in de periode tot aan, en in de zomervakantie.  Oude schema’s en veldindelingen zijn niet meer geldig.  We gaan ervan uit dat we iedereen minimaal twee voetbalmomenten in de week willen aanbieden. Dat kan bijvoorbeeld zijn één keer op een weekdag en één keer in het weekend. Het liefste met de hele leeftijdscategorie samen om zo ook de saamhorigheid te bevorderen. Op andere, vroegere tijden trainen kan ook. Daarnaast kunnen we op bepaalde momenten ook gebruik maken van de Footy velden. Hebben jullie zelf nog ideeën dan horen wij dat graag!

De nieuwe indeling zal na overleg met de coördinatoren en trainers via de website en de verschillende appgroepen worden gecommuniceerd. Het zal waarschijnlijk niet meteen naar iedereen zijn zin zijn maar wij vragen uw geduld en komen dan vast tot een oplossing.

Dit zal van iedereen wat flexibiliteit vragen maar ik ben er van overtuigd dat we daar samen wel uitkomen. Denk er altijd aan dat we allemaal vrijwilligers zijn en dat plezier hebben het belangrijkste is. Dus doe aardig tegen elkaar.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.