SDW | SDW heeft nieuwe verenigingsmanager
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

SDW heeft nieuwe verenigingsmanager

Na het vertrek van Nick Nuijten eind vorig jaar als verenigingsmanager van SDW neemt vanaf 12 maart Wouter van der Vegt die rol over. Hij zal het bestuur, de vrijwilligers én de leden van SDW verder ondersteunen om het traject betrokken sportvereniging voort te zetten. Hij stelt zich hier aan jullie voor.

Ik ben geboren en getogen in Deventer. Dus ja, ik heb een seizoenkaart van Go Ahead. Als zesjarige ging ik midden jaren tachtig op voetbal. Nu dertig jaar later sta ik nog steeds wekelijks met veel plezier als keeper onder de lat. Nu bij DEVO’58 in Osdorp. Echt veel talent heb ik nooit gehad, wel altijd veel plezier. Ook was ik al jong actief als verenigingsvrijwilliger. Zo ben ik van mijn veertiende tot mijn 21ste jeugdtrainer geweest.Tijdens mijn studententijd in Leeuwarden heb ik voor de studentenvereniging in veel verschillende commissies en het bestuur gezeten. In 2006 ben ik naar Amsterdam verhuisd en medio 2007 werd ik bestuurslid bij DEVO’58. Dat was toen een club met slechts twee seniorenteams. Inmiddels zijn dat er acht waarvan twee damesteams en ook nog vijf zaalteams. Al deze ervaring en mijn passie voor het verenigingsleven neem ik mee naar SDW en hoop ik bij de club ook maximaal te kunnen benutten.

Mijn opdracht bij SDW is tweeledig. Enerzijds zal ik het bestuur organisatorisch ondersteunen door advies te geven en mijn ervaringen te delen. Ook zal ik actief plannen en ideeën voorleggen die bijdragen aan de ingeslagen weg van groei. Dit alles zodat leden met plezier kunnen voetballen en ook ouders en opvoeders, familie en vrienden graag naar SDW komen.

Anderzijds is het mijn taak om te zorgen dat SDW als betrokken sportvereniging ook overdag een plek wordt waar (maatschappelijke) activiteiten plaatsvinden. Dat het clubhuis een verzamelplek wordt voor veel initiatieven uit de directe omgeving. Denk hierbij aan de Weekend Academy die binnenkort van start gaat, het Mannencentrum dat al bij SDW actief is en de Voetbal 2-daagse. Dit zijn voorbeelden van initiatieven die het afgelopen jaar door het bestuur van SDW en Koert Hetterscheidt van de Stichting Vitale Sportvereniging zijn opgestart.

Ik zal deze activiteiten met veel enthousiasme verder ondersteunen en mijn best doen hier een nog breder vervolg aan te geven. Ons gezamenlijke doel is om van SDW een plek te maken waar velen op verschillende momenten van de dag gebruik van kunnen maken en zich thuis voelen. Daarvoor heb ik ook jullie hulp nodig. Ik wil graag weten hoe jullie dingen zien. Welke ideeën jullie over de club hebben en waar jullie kansen maar ook verbeteringen zien. Kortom ik ga graag met jullie in gesprek.

Op de woensdagen ben ik tot ongeveer 19:00 uur op de club en waar ik kan zal ik er ook op zaterdagen zijn om kennis te maken en voor een praatje. Maar mij bellen (06 – 2415 3789) of mailen (wouter@vitalesportvereniging.nl) mag natuurlijk ook.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.