SDW | Sportpark Spieringhorn in de toekomst
17169
post-template-default,single,single-post,postid-17169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Sportpark Spieringhorn in de toekomst

Hoe ziet de toekomst van sportpark Spieringhorn eruit? Dat is wat de gemeente Amsterdam graag van de sportclubs wil weten. SDW heeft daarin als betrokken sportvereniging een voortrekkersrol genomen. En daarom is eind vorig jaar aan de gemeente een uitgebreide visie en ontwerpstudie gepresenteerd.

De eerste ontwerpstudie is gemaakt door Buro bNb in samenwerking met SDW en Stichting Vitale Sportvereniging. Er is hierbij rekening gehouden met de behoeften van de bestaande gebruikers en werknemers van bedrijven in de omgeving. Maar ook met de toekomstige inwoners van de nieuwe wijk Haven-Stad en de sportvisie van de gemeente Amsterdam.

Ontmoetingsplek voor iedereen 
SDW werkt al langer samen met verschillende maatschappelijke partners zoals de Weekend Academie, BSO Woest-Zuid, SEZO en Mannencentrum Daadkr8. Zij hebben allemaal een plek gekregen in de plannen voor het nieuwe recreatiepark. De focus zal dan ook niet alleen liggen op binnen- en buitensporten maar ook op zorg, onderwijs, talentontwikkeling en evenementen. Het moet een ontmoetingsplek worden voor iedereen uit de buurt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.