SDW | Voetbalbeweegdagen bij SDW groot succes
17240
post-template-default,single,single-post,postid-17240,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Voetbalbeweegdagen bij SDW groot succes

Voetbalbeweegdagen bij SDW groot succes

Op donderdag 3 en vrijdag 4 mei vonden bij SDW de voetbalbeweegdagen plaats onder leiding van Scopo Atletico. Er waren maar liefst 22 kinderen aanwezig. Het waren twee erg zonnige, warme, maar bovenal sportieve dagen!

De kinderen hebben veel verschillende manieren van voetbal gespeeld, maar ook andere sporten beoefend, zoals rugby, oud-hollandse spellen en honkbal. De trainingen werden gegeven door gecertificeerde trainers die samenwerking stimuleren en de atleetjes beter leren bewegen en voetballen! Aan het einde van de twee dagen is er aan alle kinderen een certificaat en medaille uitgereikt.

Tussen het sporten door waren er natuurlijk tussendoortjes en veel water! De gezonde sportlunch werd gedurende de twee dagen verzorgd door Albert Heijn Gulden Winckelplantsoen. Hartstikke bedankt namens alle kinderen van SDW en Scopo Atletico!

25 en 26 oktober 2018 zal er weer een Scopo Atletico beweegkamp plaatsvinden. Wil jij je dan (weer) opgeven?! Houd dan goed de website en Facebook in de gaten voor meer informatie!

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.