SDW | Voetbalbeweegdagen geslaagd
17102
post-template-default,single,single-post,postid-17102,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Voetbalbeweegdagen geslaagd

Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober organiseerde SDW samen met Scopo Atletico de Voetbalbeweegdagen. Op deze dagen leerden kinderen hoe je je als voetballer breder kunt ontwikkelen en beter kunt worden door je ook te bekwamen in een andere sport. 

Zestien deelnemers (even veel jongens als meisjes) deden mee aan deze twee volledig verzorgde dagen. Op het veld, de straat en kunstgras kregen ze les van professionele trainers (TC1 tm 3). Ook kreeg iedereen tussendoor een gezonde lunch. Daarnaast was er genoeg tijd voor entertainment met de Zlatan-quiz en de bijbehorende bingo.

De kinderen waren heel enthousiast en daarom willen we de Voetbalbeweegdagen een vervolg geven. Zeer  waarschijnlijk zullen die volgend jaar in de meivakantie plaatsvinden. Binnenkort volgt meer info.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.