SDW | Woensdag 2 oktober start bij ASC SDW het Taalcafé
17720
post-template-default,single,single-post,postid-17720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Woensdag 2 oktober start bij ASC SDW het Taalcafé

Woensdag 2 oktober start bij ASC SDW het Taalcafé

Op steenworp afstand van SDW staat het Wasa student village. In dit wooncomplex ingeklemd tussen de Naritaweg en station Sloterdijk wonen naast 300 studenten ook ongeveer 60 statushouders.

In samenwerking met Stadsdeel Nieuw-West, stichting Vluchtelingenwerk en Sezo gaan wij voor de statushouders en de internationale studenten die Nederlands willen leren het Taalcafé organiseren.

Op woensdagavond tussen 17:30uur en 20:00uur zijn er taalvrijwilligers in de kantine om in kleine groepjes Nederlands te oefenen. Iedere week is er een ander thema bijvoorbeeld eten, vakantie, hobby’s etc.

Ouders/opvoeders van SDW-leden die het leuk vinden om daarbij aan te sluiten zijn van harte welkom. Mocht je echt als taalvrijwilliger (gespreksleider) willen fungeren, loop dan even naar SDW-er Kirsten. Zij staat de komende woensdagen achter de bar.

Als extraatje staat er een hospitality stagiair in de keuken die voor heerlijke maaltijd soepen met brood gaat zorgen. Een lekkere kop soep met een stuk brood voor slechts €2,50, waarbij alle opbrengsten voor SDW zijn.

Dus graag tot woensdagavond, maak een praatje of bestel een kop soep en dan maken we er met zijn allen een succes van

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.