Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuw clubtenue voor volgend seizoen!

22 april 2022 8:45


Nieuw clubtenue voor volgend seizoen!

Nieuw clubtenue voor volgend seizoen!

Rood en Groen zijn onze kleuren…Sterk door Wilskracht onze naam. Zo begint het SDW clublied. Bijna 115 jaar lang heeft SDW in een groen shirt gespeeld. Dat is wie we zijn. En daarom keert SDW vanaf volgend seizoen terug naar het groene shirt!

 

Nieuwe clubsponsors: JAKO sportkleding en Teamsport Equip

De komende 4 jaar speelt en traint SDW in JAKO kleding. Hiervoor heeft SDW een overeenkomst gesloten met JAKO zelf en met kledingleverancier Teamsport Equip. Teamsport Equip is een bekende naam in het Amsterdamse voetbal en heeft meerdere clubs en scholen als klant. Ook heeft zowel Jako als Teamsport Equip besloten sponsor te worden van SDW. En daarom kunnen we al onze leden een fantastisch, eenmalig aanbod doen!

 

Welkomsaanbod: € 22 voor heel tenue!

SDW leden krijgen de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief een nieuw SDW wedstrijd tenue te kopen. Voor slechts € 22 koop je een wedstrijdshirt, wedstrijdshort en kousen. Deze prijs geldt tot 1 september 2022. Vanaf begin volgende week kunnen de shirts en shorts worden gepast in de kantine.

 

Teamtassen vanaf O13

Let op: Jeugdelftallen van O13 t/m O19 ontvangen een teamtas met 15 genummerde tenues en keeperstenue. Alle teams krijgen een tas in bruikleen die eigendom blijft van SDW. Deze leden hoeven dus geen eigen tenue te kopen. De tas gaat wekelijks met iemand mee naar huis die de tenues wast.

 

Team sponsoren?

Ben jij ondernemer? Dan hebben we een leuk aanbod voor je! Sponsor een teamtas. Voor slechts € 899 speelt een SDW elftal 3 jaar in shirts met jouw bedrijfsnaam! Informeer naar de mogelijkheden bij Rene (06-23917820). Sponsoring is mogelijk voor teams vanaf de 013.

 

Bestel voor 15 mei voor snelle levering

Als je voor 15 mei bestelt, weet je zeker dat je jouw nieuwe tenue hebt voor de start van het nieuwe seizoen. Tenues worden uitgeleverd via de SDW kantine.

 

Wat gebeurt er na 1 september?

Na 1 september komt de volledige SDW sportcollectie beschikbaar. O.a. trainingspakken, trainingssets, jassen en tassen komen in de webshop van Teamsport Equip. Vanaf 1 september geldt de reguliere prijs voor de wedstrijdset.

 

Aanschaf niet verplicht!

Natuurlijk hopen we dat de scherpe aanbieding zoveel mogelijk mensen over de streep trekt om dit mooie nieuwe tenue te kopen. Maar het is natuurlijk niet verplicht! Overleg met je team wat je doet: overstappen op het groene shirt of nog even doorspelen in het rode shirt. De rode shirts zullen niet meer worden geleverd.

 

Bestellen?

Klik hier om te bestellen!

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!