Uitslagen doorgeven - ASC Sterk door Wilskracht sinds 1907

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitslagen doorgeven

Hoe geef ik wedstrijd uitslagen door?

  • De teamleider of trainer van een team is verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslag van de wedstrijden van zijn of haar team. Dit geldt voor alle teams van alle leeftijden.
  • Om uitslagen te kunnen invullen, moet je als Teammanager geregistreerd staan. Dit kun je aanvragen via secretaris@ascsdw.nl 
  • Uitslagen invullen doe je in de Wedstrijdzaken app van de KNVB (Sportlink). Er is een Apple versie en een Android versie.
  • De inlog gegevens zijn gelijk aan de inlog gegevens van de reguliere Voetbal.nl app. 
  • Het is NIET meer mogelijk om de uitslagen door te geven in de kantine.


Registeren als Teammanager

Om de uitslag te mogen doorgeven, moet je eerst (eenmalig) als Teammanager aan het team worden gekoppeld. Om dit te regelen kun je een mailtje sturen naar secretaris@ascsdw.nl . Er kunnen meerdere personen Teammanager zijn van hetzelfde team. Ook is het mogelijk om van meerdere teams de Teammanager te zijn. let op: Om Teammanager te worden moet je verenigingslid van SDW zijn (spelend lid of vrijwilliger). Dus ook als trainer of leider. Nog geen lid? Schrijf je hier in.

Uitslag doorgeven
  • Eenmaal geregistreerd als Teammanager, dan zoek je de wedstrijd op in de Wedstrijdzaken app en gaat naar 'Digitaal wedstrijdformulier'.  Benoem jezelf tot 'Official'van de wedstrijd. Dit doe je door op je eigen achternaam te zoeken. Je moet voor iedere wedstrijd een Official invullen.
  • Nu moet je een aantal dingen goedkeuren. Je eigen team, het team van de tegenstander.  Ook kun je eventuele ongeregeldheden tijdens de wedstrijd toevoegen. Als er allemaal groene vinkjes staan kun je de uitslag invullen en klaar!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!