Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmeldformulier nieuw team

Alleen voor bestaande leden
Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor bestaande SDW teams, voor inschrijving voor een nieuw sezoen. Gebruik dit formulier om je nieuwe spelers en klasse indeling door te geven aan het secretariaat.


Nieuw team aanmelding bij SDW?
Wil je met een eigen team komen voetballen bij SDW? Neem dan contact op via bestuur@ascsdw.nl voor een kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.

Let op!
Alleen compleet ingevulde formulieren worden aangemeld. Dat betekent: alle voornamen, alle achternamen van alle spelers en alle trainers. En de gewenste klasse indeling. Weet je iets niet? Ga dan eerst je info compleet maken en vul hem dan pas in. Als je ergens 'volgt', 'weet ik niet', 'nog niet bekend' etc invult wordt het formulier niet verwerkt en er volgt geen melding dat het niet wordt verwerkt. Het team wordt dan niet ingeschreven voor volgend seizoen.

Aanmeldformulier nieuw team

Wie vult het formulier in? Naam en functie

Je ontvangt een bevestiging op:

Voor welk seizoen is de aanmelding? Bijv. '23-24'

De officiele teamaanduiding, bijv. 'JO12-1'.

Geef aan welke klasse het team wil spelen. De meeste leeftijden beginnen bij de Hoofdklasse en daarna klasses 1 t/m 5. Sommige leeftijden hebben geen 4e en/of 5e klasse. Indien een klasse niet bestaat wordt het team in de klasse direct daar onder geplaatst.

Wie gaat het team trainen en leiden? Let op, alle trainers en elfttalleiders dienen te staan ingeschreven bij SDW (zonder contributie), een VOG aan te tonen en de SDW Gedragsregels voor Trainers en Elftalleiders te onderschrijven.

De voor-en achternaam van de spelers in het team. Let op, alle spelers dienen ingeschreven te staan als spelend lid bij SDW. Minimaal 8 spelers bij de 6x6 teams, minimaal 10 spelers bij de 8x8 teams en maximaal 15 spelers bij de 11x11 teams.

Ik ga niet appen, mailen of bellen om dingen aan te passen nadat ik dit formulier heb ingevuld ;). Ik heb alle voornamen en alle achternamen van alle spelers en trainers ingevuld. Ik heb nergens 'volgt', 'nog niet bekend', 'weet ik niet' of andere teksten van gelijke strekking ingevuld.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!