SDW | Alle fans achter de hekken!
17794
post-template-default,single,single-post,postid-17794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Alle fans achter de hekken!

Alle fans achter de hekken!

Alle fans achter de hekken!

Onze voetbalvelden zijn kwetsbaar. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, wandelwagens, hakken: zowel de kunstgras- als de gewone velden kunnen niet tegen de overweldigende belangstelling. Daarom geldt al sinds jaar en dag de stelregel op SDW: geen fans op de velden. Niet op Veld 1, niet op Veld 2, niet op Veld 3 en niet op het trainingsveld.

Niet binnen de lijnen, maar ook niet vlak achter de lijnen. Geen gras of kunstgras onder de voeten van de fans. Bijkomend voordeel: je schoenen blijven langer mooi.

Blijf dus allemaal alsjeblieft achter de hekken en laat het veld alleen betreden worden door spelers, begeleiding en arbitrage. Zo zorgen we er met elkaar voor dat al onze leden het hele seizoen lekker kunnen voetballen op onze velden.

Zie je toch fans binnen de hekken? Spreek elkaar even aan en zoek je plek achter de hekken. En het moet gezegd: onze hekken leunen beter als je er achter staat!

Op Veld 3 zijn niet overal hekken, hou daar alsjeblieft ruime afstand tot de zij- of achterlijn of ga op de tegels of het asfalt staan.

 

Veel voetbalplezier!

 

Het Bestuur

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.