SDW | Bedankt voor de fijne samenwerking.
17729
post-template-default,single,single-post,postid-17729,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Beste SDW-ers

Per 1 oktober stop ik als verenigingsmanager bij ASC SDW.  Ik heb in de afgelopen anderhalf jaar met heel veel plezier bij ASC SDW gewerkt. Echter kwam de kans voorbij om als verenigingsondersteuner bij Team Sportservice Haarlemmermeer aan de slag te gaan en die uitdaging kon ik niet laten lopen.

In de anderhalf jaar dat ik bij SDW heb rondgelopen heb ik vooral heel veel bevlogen echte verenigingsmensen om mij heen gezien. Mensen zijn vaak geneigd te kijken wat er allemaal niet goed gaat, maar bij SDW gaat juist ontzettend veel goed. De club groeit, er zijn leiders en trainers, commissies die er lang niet waren of nooit zijn geweest beginnen vorm te krijgen en er zijn gezien het SDW toernooi veel betrokken ouders/verzorgers, grootouders enz. Kijk daar naar en wees er trots op.

Ik ben er zelf trots op dat ik heb kunnen bijdragen aan het maatschappelijke profiel van de vereniging. Met het voetbal op de pleintjes in de wijk, getraind door Orlando. Orlando bedankt daarvoor. Maar ook Kalpana als horeca stagiair die mede dankzij haar stageperiode bij SDW haar Nederlands kon verbeteren. En nu met haar diploma aan de slag kan in de keuken van een sushi restaurant, haar grote droom. De zomerstage voor statushouders waarmee we de trappen en de toiletten opgeknapt hebben. De sportgroep voor kwetsbare vrouwen op vrijdagochtend en natuurlijk het SDW zomerfestival afgelopen juni.

Ik heb dit alles met veel plezier gedaan, maar had dit nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de hulp van het bestuur, oud bestuur, en alle andere vrijwilligers bij ASC SDW.

Iedereen ontzettend bedankt en wees zuinig op jullie mooie club.

Met sportieve groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

Wouter

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.