SDW | Belactie voor nieuwe clubgebouw
17489
post-template-default,single,single-post,postid-17489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Belactie voor nieuwe clubgebouw

Het clubgebouw van SDW is gedateerd, armoedig en eigenlijk geen plek waar we onze gasten met goed fatsoen kunnen ontvangen. Daar moet dus nodig iets aan gedaan worden en daar kun jij bij helpen

De kantine heeft al een opfrisbeurt gehad met schilderwerk en nieuwe stoelen, maar ook de kleedruimtes en de bestuur- en commissiekamers moeten nodig onder handen worden genomen. Net als de keuken en toiletten. Daarvoor is geld nodig en dat wil de club met een speciale belactie ophalen.

Vriendenloterij
Woensdag 7 november tussen 17.00 en 21.30 uur gaan SDW’ers vanuit de kantine andere leden telefonisch benaderen om gedurende één jaar met één of meer loten mee te spelen met de Vriendenloterij. Als je via SDW speelt, krijgt de club namelijk de helft van uw inleg van een lot. Ben je op woensdag a.s op de club dan kun je ook direct in de kantine een formulier in vullen. Ook als je al meespeelt met de Vriendenloterij kun je helpen door jouw lot om te zetten naar SDW.

Liever niet gebeld worden?
Als je niet benaderd wilt worden, wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. Mail dan ‘NIET BELLEN’ naar johan@ascsdw.nl met de naam van het lid / kind.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.