SDW | Corona update
17842
post-template-default,single,single-post,postid-17842,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Corona update

Corona update

Beste SDW leden,

Allereerst vanuit het bestuur de hoop en wens dat het met jullie allen goed gaat in deze moeilijke en ook bijzondere tijden.

Het corona virus, en de daarbij door de overheid genomen maatregelen, stellen ook onze vereniging voor ingewikkelde vragen. Waar het tot op heden nog leek te gaan om de vraag op welk moment we (na 6 april) mogelijk weer trainingen konden gaan opstarten, ziet het er nu naar uit dat we tot 1 juni in elk geval geen gelegenheid meer kunnen bieden tot wedstrijden of trainingen. Voetbal is op dit moment geen prioriteit, jullie gezondheid wel.

Als bestuur zijn we ons ook bewust dat er bij leden vragen opkomen naar de afwikkeling van dit seizoen. Vragen als, “sluiten we het seizoen nog in gezamenlijkheid af”, “is het mogelijk een deel van contributie terug te betalen” en vergelijkbare vragen leven ook bij het bestuur.

Wij zijn op dit moment echter nog niet voldoende geïnformeerd om op dergelijke vragen een zinvol antwoord te kunnen bieden. We willen ook graag meer weten wat het beleid zal zijn van (onder meer) de gemeente Amsterdam, de KNVB en andere belangrijke partijen.

Komende dinsdag proberen we als bestuur in overleg te gaan en deze punten te bespreken. Als we dan voldoende informatie hebben, kunnen we wellicht al meer helderheid bieden op deze en andere vragen. Als bestuur zullen we alles doen wat noodzakelijk is om de verenigingsactiviteiten van SDW te waarborgen voor de toekomst.

Voor nu, zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

 

Het bestuur van SDW

 

https://drive.google.com/open?id=1YF1ODUueyrEy83IfO0BlbbULulPz-5FF

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.