SDW | Fotoverslag van het zomer klusteam
17684
post-template-default,single,single-post,postid-17684,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Fotoverslag van het zomer klusteam

Fotoverslag van het zomer klusteam

In het kader van de Betrokken vereniging heeft er afgelopen zomer, in samenwerking met Team Entree van de gemeente Amsterdam en TopTaal, een leer- werkproject bij SDW plaats gevonden.

Vanuit Team Entree is er een groep deelnemers voor dit project geselecteerd. De geselecteerde groep bestond uit statushouders die door middel van dit project een maatschappelijke stage liepen. Over een periode van 6 weken waren zij tweemaal per week een hele dag bij SDW.

Het programma bestond uit taalles in de ochtend, gezamenlijk lunchen en sporten en tot slot het praktijkonderdeel bestaande uit het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden.
Over een periode van 6 weken hebben de jongens onder andere de buiten trappen opnieuw geschilderd, de toiletten boven opgeknapt en waterdichte verlichting in de doucheruimtes opgehangen.

Hieronder een aantal foto’s van het project.

 

         
                                

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.