SDW | Jorg Janssens: nieuwe stagiair bij SDW!
17438
post-template-default,single,single-post,postid-17438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jorg Janssens: nieuwe stagiair bij SDW!

Jorg Janssens: nieuwe stagiair bij SDW!

Sinds 4 september is Jorg als stagiair bij ons aan de slag gegaan. Jorg versterkt ons verenigingsmanagementteam tot en met eind januari. Hieronder stelt hij zich kort aan jullie voor. 

Mijn naam is Jorg Janssens. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit een dorp in de Flevopolder, Zeewolde. Sinds begin 2018 woon ik aan de Kinkerstraat voor mijn studie aan de HvA. De studie die ik volg is Sport Management & Ondernemen en zit gevestigd in Amsterdam west. Dit is mijn tweede jaar van de opleiding, het jaar waarin wij 5 maanden op stage gaan en daarom loop ik nu rond bij ASC SDW.  

Officieel ben ik in dienst van Stichting Vitalesportvereniging, zij ondersteunen het bestuur van ASC-SDW met het project ‘De betrokken Vereniging’.

Bij ASC SDW zal ik op de woensdagmiddag de trainers van de mini`s, de O8-O9 assisteren. Zelf heb ik alleen op straat gevoetbald maar ik heb veel ervaring in de sport op het hoogste niveau. Ik basketbal sinds mijn 7e en ik speel momenteel in Almere op het hoogste amateur niveau. Ook speel ik nog met een onder 22 team op landelijk niveau.
Bij mijn vorige club gaf ik basketbaltrainingen aan de jeugd omdat ik het erg leuk vind jonge kinderen enthousiast maken voor het basketbal en sporten in het algemeen. Zelf houd ik namelijk ontzettend veel van sporten en in beweging zijn. Ook weet ik hoe belangrijk sporten is voor de ontwikkeling van een kind. Vandaar dat ik het geweldig vind dat ik hier bij SDW mijn enthousiasme over sport en in dit geval voetbal mag overdragen aan de jeugd. Ik kijk er erg naar uit om onderdeel te mogen zijn van deze organisatie en ik hoop een boel te kunnen leren. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.