SDW | Veelgestelde vragen
15524
page-template-default,page,page-id-15524,page-child,parent-pageid-15514,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
Veelgestelde vragen
Is er een wachtlijst?
Nee, er is op dit moment (nog) geen wachtlijst.

Kan mijn kind ook even uitproberen hoe het is om te voetballen bij SDW?
Ja dat kan. Uw kunt uw kind gewoon aanmelden als lid via ‘lid worden’ en uw kind mag dan 3 keer gratis meetrainen. De co√∂rdinator van de leeftijdsgroep van uw kind neemt na inschrijving contact met u op.

Moet ik gelijk betalen als ik mijn kind inschrijf als lid?
Nee, u hoeft niet gelijk contributie te betalen. Uw kind mag 3 keer gratis meetrainen en als u daarna opzegt worden geen kosten in rekening gebracht.

Is er altijd plek in een team voor mijn kind?
Niet altijd. Het kan zijn dat er een plek vrij is in een team, maar het kan ook zijn dat alle bestaande teams vol zitten. Uw kind kan dan trainend lid worden. Zie ook de vragen hieronder.

Hoe werkt het als er geen plek is in een team?
In dat geval kan een aantal kinderen voorlopig meetrainen met een bestaand team. Per bestaand team kunnen er doorgaans 2 ‘extra’ kinderen meetrainen (bij meer kinderen ontstaat een wachtlijst). Als er genoeg nieuwe kinderen zijn om een nieuw team te formeren, wordt gekeken of de ouders/ verzorgers van die kinderen dat team volledig kunnen draaien, d.w.z.: is er iemand die training wil geven, iemand die leider wil zijn, enz. Zonder voldoende begeleiding wordt geen nieuw team opgezet.

Is de volgorde van aanmelding als lid ook de volgorde van toelating tot een nieuw te vormen team?
In principe wel. Het kan echter voorkomen dat onder de groep ouders/verzorgers van de kinderen die een nieuw team kunnen vormen onvoldoende ondersteuning is om dat team te draaien (bijvoorbeeld: er is geen trainer of leider). In dat geval hebben kinderen van ouders die dit wel kunnen bieden voorrang om in het team te komen, ook al staan ze lager op de aanmeldingslijst.

Betaalt een kind dat alleen maar traint evenveel contributie als een kind dat wedstrijden speelt in een team?
Nee, voor een kind dat alleen maar traint betaalt u de helft.