SDW | Mitchell stelt zich voor
17552
post-template-default,single,single-post,postid-17552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mitchell stelt zich voor

Mitchell stelt zich voor

Hoi ik ben Mitchell, tweedejaars student Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben een enthousiast  fitness- en voetballiefhebber.
Tot en met juni loop ik stage bij ASC SDW. Tijdens mijn stage ben ik op dinsdag van 15:00-17:00 te vinden op het David Vosplein, om daar samen met Orlando voetbaltrainingen te geven. Dit is voor de WijkSportClub SDW-VoorUit, in het kader van De Betrokken Vereniging.
Op de woensdagen zal ik tussen 16:00-17:00uur de trainingen bij de Mini’s van SDW coördineren.

Ik kijk erg uit naar mijn stage bij ASC SDW. Hopelijk zie ik jou binnenkort op de club of in de wijk!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.