SDW | JO8-1 bereikt de finale van de KNVB-beker
17606
post-template-default,single,single-post,postid-17606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

JO8-1 bereikt de finale van de KNVB-beker

De weg naar de finale liep voor JO8-1 via Driebergen waar met 2-6 werd gewonnen, naar de halve finale tegen het sterke SDOB uit Broek in Waterland. Voor die wedstrijd was iedereen al weken zenuwachtig. En dan stonden er ook nog een paar moeilijke competitiewedstrijden op het programma. Gelukkig verscheen iedereen fit en in vorm aan de start.

Het begin van de wedstrijd was moeilijk en JO8-1 kwamen al snel achter, maar gelukkig schoot Jayen in de dertiende minuut de 1-1 binnen en scoorde Chris vlak daarna de 1-2. Vijf minuten later maakte Mick de 1-3. Het werd weer even flink spannend toen SDOB vlak voor rust de 2-3 maakte. Na rust werd het snel 2-4 (Anthony), maar SDW kreeg ook een tegendoelpunt. Nadat de Chris de 3-5 binnenschoot, bepaalde Jayen de eindstand: 3-6 !

De finale is bereikt! Die wordt op zaterdag 1 juni gespeeld op  het terrein van Legmeervogels, Sportpark de Randhoorn in Uithoorn. Dus kom de jongens aanmoedigen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.