SDW | SDW start met Beleid voor Trainers, Coaches en Begeleiders
18140
post-template-default,single,single-post,postid-18140,single-format-link,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SDW start met Beleid voor Trainers, Coaches en Begeleiders

SDW is een club waar sportiviteit en plezier voorop staan. Presteren is niet het hoofddoel, de ontwikkeling en groei van de spelers en de teams is dat wel. Trainers, Coaches en Begeleiders spelen hierin een sleutelrol. Zij kunnen met hun technische en coachende vaardigheden die ontwikkeling mogelijk maken. Daarom vraagt SDW haar Trainers, Coaches en Begeleiders om zich aan gedragsregels te houden, waarmee deze clubwaarden worden uitgedragen en daarmee een vertrouwde plek wordt gegarandeerd.

Het Beleid voor Trainers, Coaches en Begeleiders bestaat uit:

  1. De VOG. Alle Trainers, Coaches en Begeleiders leveren een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan bij de VOG coördinator van SDW. Pas daarna mogen trainingen worden gegeven/worden gecoacht. Iemand wordt als trainer of leider beschouwd als hij met enige regelmaat betrokken is bij trainingen en wedstrijden. Dit is een wettelijke verplichting. Zie de PDF voor het aanvraagproces.
  2. Gedragsregels SDW. Alle Trainers, Coaches en Begeleiders onderschrijven de SDW Gedragsregels voor Trainers, Coaches en Begeleiders. Zie PDF.
  3. Gedragscode Sociale Veiligheid Amsterdam. Alle Trainers, Coaches en Begeleiders onderschrijven de Gedragscode Sociale Veiligheid van de Gemeente Amsterdam. Dit is een verplichting van de Gemeente Amsterdam, zie PDF.

Onderschrijving van het Beleid gebeurt door ondertekening en het aanvragen van de VOG. Alle Trainers, Coaches en Begeleiders die actief zijn binnen SDW dienen dit vóór 1 oktober 2021 te hebben gedaan. Het beleid zal worden uitgedeeld op de club en ook in de kantine liggen. Zelf printen mag natuurlijk ook.

SDW beleid trainers en leiders

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.