SDW | SDW Vacature: Wedstrijdsecretaris
17808
post-template-default,single,single-post,postid-17808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SDW Vacature: Wedstrijdsecretaris

SDW Vacature: Wedstrijdsecretaris

Vacature: Wedstrijdsecretaris (2x)

Aantal uur/week: 2

Op welke dagen: zelf in te delen.

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor het plannen en een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de verschillende SDW teams. Je onderhoudt daarvoor contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen en met de teamleiders van SDW

Gedurende de competitie is de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor het wekelijkse speelprogramma, inclusief de veld- en kleedkamerindeling. De wedstrijdsecretaris print het programma en hangt het op in en rond de kantine.

Na een wedstrijddag is de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor het nakijken of de uitslagen zijn ingevoerd via de KNVB wedstrijdzaken app. Dit is het centrale systeem van de KNVB en dit zorgt er ook voor de website van SDW direct bijgewerkt wordt zodra een uitslag bekend is.  Via de app kunnen de leiders en scheidsrechters dit zelf invullen.

In deze functie kunnen veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris (die dringend om assistentie verlegen zit).

We zoeken twee personen die het samen kunnen gaan doen. Omdat SDW elk jaar weer groeit is het belangrijk dat er een goed functionerend wedstrijdsecretariaat komt dat klaar is voor de toekomst!

Taken:

  • Is aanspreekpunt voor de KNVB wat betreft alle wedstrijdzaken
  • Is aanspreekpunt voor andere verenigingen wat betreft alle wedstrijdzaken
  • Behandelt in Sportlink wedstrijdwijzigingen.
  • Beheert het wedstrijdsecretaris emailadres van SDW
  • Geeft via Sportlink de elftalopgave door aan de KNVB aan het begin van het seizoen samen met de coordinator van de categorien (1x per jaar)
  • Communiceert andere relevante KNVB informatie aan trainers, leiders en coördinatoren.
  • Maakt de veld- en kleedkamerindeling voor wedstrijddagen.
  • Print het wedstrijdprogramma en hangt dit zichtbaar op in en rond het clubhuis en legt het achter de bar

 

Heb je interesse neem dan contact op met Age Bol,

Email: voorzitter@ascsdw.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.