SDW | Statushouders aan de slag bij SDW achter de bar
17452
post-template-default,single,single-post,postid-17452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Statushouders aan de slag bij SDW achter de bar

Statushouders aan de slag bij SDW achter de bar

Vanaf 13 oktober hebben we twee nieuwe gezichten achter de bar staan en dat zijn Khalid en Kalpana. Beiden wonen sinds enkele jaren in Nederland en volgen een hospitality opleiding om zo een startkwalificatie te verkrijgen. In het kader
van ‘SDW de Betrokken vereniging’ lopen ze een deel van hun stage bij ons.

Naast dat ze hun basisvaardigheden voor bar en keukenwerkzaamheden kunnen oefenen is het vooral belangrijk dat zij hun taalvaardigheid vergroten.
En waar kan dat beter dan in de kantine van SDW.

Hieronder stellen ze zichzelf kort aan je voor. Sta je aan de bar, maak dan gerust een praatje met ze en help ze zo hun Nederlands nog verder te verbeteren. 

Heb je vragen over dit project of over andere maatschappelijke projecten, neem dan contact op met Wouter via wouter@vitalesportvereniging.nl of 06 2415 3789 

Even voorstellen:

Hallo allemaal ik ben Khalid,
Vanaf 13 oktober zullen jullie mij iedere zaterdag en waarschijnlijk ook op zondag achter de bar zien staan. Ik kom uit Syrië en woon inmiddels 3 jaar in Nederland samen met mijn vrouw en twee dochtertjes. We hebben eerst een jaar in een AZC gewoond en sinds 2 jaar wonen we in Slotermeer, heel dicht bij ASC SDW. Ik spreek al redelijk Nederlands, maar jullie moeten in het begin nog niet te snel praten. Ik heb er zin in om bij SDW aan de slag te gaan.

Hoi mijn naam is Kalpana, 
Ik ben 36 jaar en kom uit Nepal. Samen met mijn dochters van 12 en 18 woon sinds 2016 inNederland. Op dit moment wonen we in de buurt van het Osdorpplein. Ik kom op woensdagmiddag en avond achter de bar helpen. Het lijkt mij leuk om jullie te ontmoeten en zo mijn Nederlands te oefenen. Tot snel.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.