Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update van het Bestuur

1 februari 2022 18:00


Update van het Bestuur

Update van het Bestuur

 

Een update van het bestuur met een aantal korte berichten:

 

Regels teamindelingen

Onlangs zijn er nieuwe regels en aandachtspunten opgesteld voor de indeling van nieuwe teams. Deze regels gaan gebruikt worden in alle jaargangen, vanaf O8 t/m O19. We doen dit omdat SDW het belangrijk vindt dat de teamindeling op een transparante plaatsvindt en dat de teamindeling wordt gedaan op een manier die past bij de visie van de club. Binnenkort starten het bestuur en de coördinatoren met het plannen van de aftrapbijeenkomsten met alle trainers. De werkwijze is hier te vinden.

 

SDW deelt ervaringen met Sportraad Amsterdam

Inmiddels weet iedereen wel dat de Gemeente Amsterdam ons sportpark (Spieringhorn) gaat verbouwen. SDW praat hier regelmatig over met de Gemeente, dat wordt gedaan door het Bestuur en de werkgroep Spieringhorn. Soms gaan die gesprekken goed, en soms ook minder goed. Een goede plek om dit soort ervaringen te delen, is de Sportraad. Dat is een Raad die de Amsterdamse politiek gevraagd en ongevraagd advies geeft over allerlei sportzaken. Via Sportraadslid Thijs Zonneveld kreeg SDW de kans om ook via deze weg input te leveren over hoe deze gesprekken verlopen. Lees de verklaring hier.

 

Aanleg nieuw veld start na de zomer

De Gemeente Amsterdam heeft ons geïnformeerd dat ze zijn begonnen met de aanbesteding van de vernieuwing van het hoofdveld. Het huidige veld wordt vervangen door kunstgras, waarbij er ook nieuwe hekken, klapdoelen en doelparkeerplaatsen worden gemaakt. De eerste planning is dat de uitvoering na de zomer al start. Er wordt ook gekeken of het mogelijk is om het trainingsveld aan te passen (dit blijft voorlopig natuurgras) waardoor daar ook wedstrijden gespeeld zouden kunnen worden tijdens de aanleg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!