Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

BuurtAED-actie geslaagd, SDW krijgt AED!

30 september 15:45  Het is gelukt! Met inzet van heel veel leden, vrienden en bekenden, heeft SDW genoeg geld bij elkaar gekregen om een AED te plaatsen via BuurtAED.nl!meer »

73x gelezen

Nieuwe SDW website live, met eigen SDW App!

24 september 14:30  De nieuwe website is live! En nog beter: SDW heeft vanaf nu een eigen app! meer »

352x gelezen

Vriendinnendag bij SDW

24 september 13:45  Op vrijdag 24 september komt ex-Ajax en Nederlands elftal speelster Chelly Drost een speciale meiden training geven bij SDW! Ook is er een DJ en sluiten we af met pizza. Het doel is om zoveel mogelijk meiden enthousiast te maken voor voetbal bij SDW. meer »

69x gelezen

Crowdfunding voor eigen hartaanval apparaat bij SDW gestart

12 september 9:30  SDW is een crowdfunding actie gestart om een eigen AED bij elkaar te sparen. meer »

47x gelezen

Help ons aan een gezellig thuishonk en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 8:45  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij SDW. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om de kantine opnieuw in te richten en er een gezellig thuishonk van te maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

46x gelezen

Seizoen 2021/22 KNVB Informatie

11 juli 17:45  Speeldagenkalender 2021/2022 De speeldagenkalender voor 21/22 is inmiddels door de KNVB vastgesteld. De eerste wedstrijden zijn in het weekend van 4/5 september. meer »

54x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!