Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Volgend seizoen | Teamindeling, opzeggen en meer

8 mei 2022 19:30


Volgend seizoen | Teamindeling, opzeggen en meer

Het einde van seizoen 21/22 komt in zicht. En dat betekent dat we vooruit kijken naar volgend seizoen.  Bijgaand een lijstje van de zaken die we de komende weken met elkaar moeten regelen!

Nieuwe teamindeling op 15 mei
De nieuwe teamindeling wordt op of rond 15 mei bekendgemaakt door je trainer of leider.

Bestel je tenue voor 15 mei
Heb je nog geen nieuw SDW tenue besteld en wil je dat wel? Doe dat dan vóór 15 mei, dan heb je hem zeker voor de start van het nieuwe seizoen!

Namen doorgeven aan ledenadministratie vóór 20 mei
De coordinatoren van de leeftijdsgroepen geven alle namen in de nieuwe teams door via ledenadmin@ascsdw.nl. Let op: teams die niet worden doorgegeven worden níet ingeschreven voor volgend seizoen!

Opzeggen vóór 31 mei.
Wil je volgend seizoen niet meer voetballen bij SDW? Wat jammer! Schrijf je uit via ledenadmin@ascsdw.nl vóór 31 mei. Wie op 1 juni 2022 staat ingeschreven, betaalt contributie voor seizoen 22/23.

Ieder nieuw team een geregistreerde trainer en/of leider
Ieder team MOET minimaal 1 trainer hebben, die staat ingeschreven bij SDW EN een VOG heeft overlegd. Anders kan een team NIET worden ingeschreven voor volgend seizoen. Andersom geldt ook: iedere trainer of leider die bij een team wordt ingedeeld moet zijn ingeschreven bij SDW EN een VOG hebben overlegd.

Inschrijving nieuwe teams voor 5 juni
Alle nieuwe team moeten voor 5 juni bijde KNVB zijn ingeschreven voor de nieuwe competitie, inclusief alle teamleden en trainers. Zorg dus dat je op tijd bent!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!